... tylko jeden taki jest !

DODATKOWO POLECAMY



CENY NOCLEGÓW DLA GOŚCI WESELNYCH

W zależności od konfiguracji możemy zapewnić 160 miejsc noclegowych w całym kompleksie

 70,00 zł/osoba bez śniadania

 80,00 zł/osoba ze śniadaniem

pokój 1-osobowy bez śniadania 129 pln

pokój 1 - osobowy ze śniadaniem 139 pln


koszt basenu zewnętrznego dla gości weselnych 20 pln dzień


- Obiad na półmiskach-dopłata 15 pln ( porcja na osobna osobę )


- Roll-bar z piwem(keg 30l-100 piw 0,3l) cena 420 pln

- Szyszka: 1szt pojemnik 40 dkg ciast - 14 pln

- Przygotowanie stołu pod ekspozycję alkoholu własnego innego
 niż wódka weselna – 300 pln

- UDZIEC – 750 PLN ( 7 KG )

- PIECZONE PROSIĘ -1500 PLN ( OK 25 KG )

 

POPRAWINY 99 pln

sala, stoły, obrusy, zastawa, obsługa, wystawienie dań i ciast z wesela

oraz:

danie główne do wyboru z menu weselnego

przekąska gorąca do wyboru z menu weselnego( kolacja II )

napoje gorące: kawa ,herbata b/o

napoje zimne: sok, woda mineralna gaz/niegaz b/o


Na życzenie naszych Gości serwujemy „BUFET – STOŁY TEMATYCZNE"

 

STÓŁ WIEJSKI BORYNY /100 osób/ 2451,60 zł brutto

Karczek faszerowany – 1kg, Polędwica faszerowana – 1kg, Szynka swojska- 2,5kg, Kiełbasa wiejska – 2,5kg, Boczek pieczony z czosnkiem – 1,5kg, Boczek wiejski – 1kg, Kiszka pasztetowa – 1kg, Salceson naturalny – 2kg, Salceson czarny wyborowy –1kg, Kiszka gryczana w naturalnym jelicie – 2kg, Pasztet wiejski pieczony z dużej formy – 1kg, Pieczeń rzymska – 1,5kg, Smalec ze skwarkami – 1kg, Golonka pieczona – 1,5kg, Pierogi – 300 szt. mix, Bigos myśliwski – 30 szt. po 250g, Gołąbki z kaszą i mięsem – 30 szt., Żurek staropolski z grzybami – 30szt. po 200ml, Pajdy chleba wiejskiego z bochna – 1szt, Kwaszone ogórki 3l, Marynowane pieczarki 3l, Chrzan 1l, Żurawina 1l.

 

 STÓŁ DWORSKI /100 osób/ 4210,00 zł brutto

Wyluzowany bażant w plasterkach z grzybami 2 szt. – 40 porcji po 55g, Przepiórka faszerowana – 10 szt., Wyluzowana perliczka w plasterkach z bakaliami 2 szt. – 40 porcji po 55g, Galantyna z kapłona – 30 porcji po 55g, Sarnina pieczona – 2kg, Szynka z jelenia – 3kg, Szynka z dzika – 3kg, Pasztet z dzika – 55 porcji po 55g, Pieczona pierś z kaczki w plastrach na zimno, polana pomarańczami w syropie – 10 porcji po 120g, Kiełbasa z dzika – 55 porcji po 55g, Kiełbasa z jelenia – 55 porcji po 55g, Borowiki marynowane – 1l, Rydze marynowane – 1l, Żurawina do mięsa – 1l, Śliwki marynowane – 1l.

Bufet przekąsek cena 900 pln (na 100 osób) :   

pstrąg marynowany w cytrusach ; śledź marynowany z konfiturą z czerwonej cebuli
i jabłka, nuggetsy z karpia z dipem czosnkowym na jogurcie , ruloniki z wędzonego łososia z serkiem chrzanowym , jajka marmurkowe
z musem z wędzonego łososia,  jajka marmurkowe z musem z wędzonego kurczaka ,  jajka marmurkowe z pesto , pomidorki z mozzarelą i pesto


Bufet słodkości cena 1450  pln (na 100 osób) :

 Mini muffiny, musy, ciasteczka bankietowe , mini torciki, mini desery, galaretki.

Dodatkowe atrakcje:

● dmuchańce:

● zamek do skakania 400 pln

● zamek zjeżdzalnia 400 pln

● powóz dworski ( kareta) 900 pln - 3 godz

● plac zabaw ogólnodostępny

inne atrakcje po uprzednim uzgodnieniu w/g upodobań klienta jak również zamówione przez klienta z zewnątrz

Rezerwacja terminów oraz szczegółowe informacje tel:

 606 746 554
 606 781 775
 17 77 23 405