... tylko jeden taki jest !

WARIANTY

Jedyna taka -  prawdziwa sala balowa o powierzchni 600 m2.

300 m2 - do tańczenia + 300 m2 przeznaczonych na konsumpcję.

ORGANIZUJEMY WESELA OD 80 DO 400 OSÓB

Wystrój sal Hotelu Pałac w Jasionce - cechuje elegancja i dbałość o komfort naszych Gości.

Stoły do wyboru przez naszych Gości (okrągłe lub prostokątne);

Przestronny hol i wyjście bezpośrednio do parku, gdzie wszyscy państwo możecie udać się na poobiedni spacer lub zrobić sesję zdjęciową pośród starodrzewia i zabytkowych obiektów.


APARTAMENT DLA PARY MŁODEJ GRATIS ORAZ 2 POKOJE 2 OSOBOWE  DLA RODZICÓW PARY MŁODEJ
RABAT W WYSOKOŚCI 20 PLN DO WARIANTU I i II OD 01.10 do 30.04 W SOBOTY ORAZ WSZYSTKIE NIEDZIELE PRZEZ CAŁY ROK PRZY ZACHOWANIU MINIMALNEJ LICZBY OSÓB

 




1)WARIANT  189 zł


Obiad

Zupa
: do wyboru


Danie główne: d/w

Dodatki do dania głównego: d/w

Surówki:
d/w

Deser:
d/w

Zimna płyta do wyboru:
 

Sałatki:  d/w  2rodzaje

 

I  kolacja: d/w z dań głównych

II kolacja: d/w z dań 2. Kolacji

III kolacja: d/w z dań 3. kolacji

Słodkości:

Ciasta do wyboru z katalogu

Owoce


Napoje:

Bufet napoi gorących kawa / herbata b/o

Napoje zimne na stołach : pepsi/mirinda, 7up, woda gazowana/niegazowana ; soki: jabłkowy; pomarańczowy b/o

GRATISY :
- Stół wiejski

- Zielony kącik
- Tort Weselny


 


2)WARIANT  179 zł


Obiad

Zupa
: do wyboru


Danie główne: d/w

 Dodatki do dania głównego: d/w

Surówki:
d/w

Deser:
   brak

Zimna płyta do wyboru:
 

 Sałatki:  d/w  2rodzaje

 

I  kolacja: d/w z dań głównych

 

II kolacja: d/w z dań 2. kolacji

 

III kolacja: d/w z dań 3. kolacji

Słodkości

Ciasta weselne do wyboru z katalogu

Owoce

 Napoje:

Bufet napoi gorących kawa / herbata b/o

Napoje zimne na stołach : pepsi/mirinda 7up, woda gazowana/niegazowana ; soki: jabłkowy; pomarańczowy b/o

GRATISY :
- Stół wiejski
- Zielony kącik
- Tort Weselny

3)WARIANT 145 zł


Obiad

Zupa
: do wyboru


Danie główne: d/w

 Dodatki do dania głównego: d/w

Surówki:
d/w

Deser:
d/w

Zimna płyta do wyboru:
 d/w


Sałatki:  d/w  2rodzaje

Kolacja: d/w z dań głównych

 

 




Słodkości
:  Brak






Napoje:

Bufet napoi gorących kawa / herbata b/o

Napoje zimne na stołach :

woda gazowana/niegazowana ; soki: jabłkowy; pomarańczowy b/o

GRATISY :
Zielony kącik 



MENU WESELNE (do wyboru)
Uroczystość zaczyna się od powitania chlebem i solą  w strojach szlacheckich
Wino musujące na toast.

Obiad

Zupa do wyboru:
Rosół tradycyjny  z makaronem

Rosół wołowy z kluseczkami i płatkami wołowiny

Zupy - krem:

(dodatki : grzanki ,lub groszek ptysiowy, mini  klopsiki mięsne , mini klopsiki z wędzonki)
serowa  o smaku;  leśnych  grzybów /szczypiorkowym/koperkowym/ paprykowym/pieczarkowym/

 pieczarkowa 
 kalafiorowa
brokułowo – kalafiorowa

Danie główne do obiadu  i pierwszej kolacji oraz sugerowane  dodatki:
Policzki wołowe w aromacie trawy żubrowej i suszonych  jabłek/ puree z ziemniaków z dodatkiem warzyw korzeniowych/ buraczki karmelizowane

Policzki wieprzowe/ puree ziemniaczano-chrzanowe

Filet drobiowy faszerowany serem i prażonym słonecznikiem/ puree ziemniaczane/ sos serowy

Rolada wieprzowa  z zielonym pieprzem / puree ziemniaczane/ sos kaparowy
Filet drobiowy faszerowany serem i czarnuszką
Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i serem feta w sosie bazyliowym

Karczek wieprzowy pieczony w asyście liści laurowych, rozmarynu /ziemniaki podsmażone z tymiankiem i podduszoną marchewką

Schab  na wiele sposobów:
 a/ faszerowany grzybami
 b/ schab po Tokaji

Sosy
●grzybowy

●kremowy sos z czerwonego wina ●serowy
●serowo-chrzanowy
●pieczarkowy
●tymiankowo-cytrynowy

Dodatki do dania głównego:

● Ziemniak puree / młode
● Puree ziemniaczano – chrzanowe
● Babka ziemniaczana/ryż/kasza,
kopytka maślane

Surówki:

● z marchwi z pomarańczą

● z selera z rodzynkami i orzechami
● z kapusty pekińskiej
● ćwikła na sposób tradycyjny
● czerwona kapusta z chrzanem żurawinowym
● sezonowe

Desery:

Panna cotta śmietankowo / waniliowa posypana kruszonka z sosem  owocowym

Pana cotta  czekoladowa  posypana kruszonką z sosem

Lody śmietankowe/ czekoladowej/ owocowe z sosem (owocowym, czekoladowym) bitą śmietaną, rurką

Zimna płyta do wyboru:

( 5 rodzajów do wyboru )

Mix wędlin b/o
Schab w galarecie

Galaretki drobiowa lub wieprzowa
Ruloniki z szynki i serka chrzanowego
Jajka w sosie tatarskim,

wybór serów żółtych i pleśniowych
pomidory z mozzarellą
marmurek z kaczki z aromatem z leśnych grzybów
pasztet staropolski z żurawiną i orzechami
klops z jajkiem

Stół wiejski: Gratis

Karczek faszerowany

Kiełbasa wiejska
Boczek pieczony z czosnkiem
Kiszka pasztetowa
Salceson naturalny, czarny
Kiszka gryczana w naturalnym jelicie
Pasztet pieczony
Smalec ze skwarkami
Ogórek kiszony
Pajdy chleba● Bigos, żurek (1 do wyboru)


Śledzie ( 1 rodzaj do wyboru )
a/ po węgiersku,
b/ z cebulką i jabłkiem
c/ w sosie musztardowym z koperkiem

d/ po kaszubsku z prażoną cebulą 
e/ rolmopsy na cebulce

Sałatki ( obie )

Staropolska sałatka jarzynowa z warzywami korzennymi

Staropolska sałatka ziemniaczana z nutką chrzanu

inne sałatki Państwa Gości mogą sporządzić według własnej kompozycji w zielonym kąciku

Zielony kącik  do własnej kompozycji :
mix sałat zielonych, oliwa, dressing, oliwki, kapary, ser feta , pomidor, ogórek, papryka,

tarty parmezan, jajka, kawałki mięs grillowanych

I kolacja

● wybieramy z dań głównych

II kolacja

Bogracz z wołowiny i warzyw
Zupa gulaszowa typu bogracz z wieprzowiny i warzyw
Syta włoska zupa z pieczonych pomidorów z bazylią i kawałkami pieczywa

 III kolacja

Barszczyk czerwony z pasztecikiem lub paluszkiem francuskim

Żurek rustykalny z podsmażonymi plasterkami kiełbasy, kraszony skwarkami

Słodkości
:

Tort weselny  do wyboru z katalogu
Ciasta weselne do wyboru z katalogu
Owoce

Napoje:

Bufet napoi gorących kawa/herbata b/o
Napoje zimne na stołach : pepsi/mirinda 7up, woda gazowana/niegazowana ; soki: jabłkowy, pomarańczowy

Przystawka ( płatna 12 zł )

Galantyna z kurczaka, z bakaliami

Marmurek z kaczki, z aromatem leśnych grzybów
Aksamitny pasztet z wątróbek

łosoś marynowany w aromacie kopru


DANE KONTAKTOWE

Organizacja przyjęć weselnych:

Magdalena Danielewicz- 606 746 554

marketing@palac.rzeszow.pl


www.palac.rzeszow.pl